Tillsammans skapar vi ditt drömkök

Dags att förnya ditt hem med ett nytt kök? Vi finns här för att göra processen enkel och smidig. Besök vårt Marbodal-showroom i Stenungsund och få en personlig köksplanering helt utan kostnad. Genom att boka ett möte med vår erfarna köksdesigner, Anders, hjälper vi dig att noggrant planera och genomföra din köksrenovering. Tillsammans ser vi till att du får det kök du alltid drömt om.

Köksplanering

För oss är det är viktigt att du får ett nytt kök som passar dina behov och användningsmönster, samtidigt som det ligger i linje med din smak och stil. Med Marbodals mångfald av köksmodeller finns det en uppsjö av alternativ för att skapa en unik och individuell lösning.

Så går det till:
Efter att du kontaktat oss bokar vi ett möte i vårt Marbodal-showroom i Stenungsund. Här får du möjlighet att dela dina visioner och önskemål för ditt nya kök. Vi börjar sedan arbeta på en första skiss som vi sedan finjusterar vid nästa möte. När du är helt nöjd med förslaget presenterar vi dig en offert. Därifrån är du bara ett steg ifrån att förverkliga ditt drömkök.


Boka ett köksmöte

Anders Haglund

Din lokala köksdesigner

anders@kallbergs.nu
+46 (0) 303 233 113

Välkommen att boka
ett köksmöte med mig.

TILLSAMMANS SKAPAR VI DITT DRÖMKÖK

Bild på hylla med flera dekorativa saker.

MARBODALLÅNET

Med vårt förmånliga Marbodallån kan du finansiera ditt nya kök. 

Låna från 10 000 kronor upp till 200 000 kronor.
Låna i upp till 10 år.
Ingen säkerhet krävs.
Du har som vanligt möjlighet att betala av snabbare utan extra kostnad.

Delbetala
Med delbetalning kan du välja att betala tillbaka i upp till 24 månader med 0% ränta.

Med Delbetala kan du låna från 10 000 kronor till 100 000 kronor.
0% ränta i 6, 12 eller 24 månader.
Du har som vanligt möjlighet att betala av snabbare utan extra kostnad.
Du kan även återanvända ditt köputrymme i takt med att du betalar tillbaka.

Vill du veta mer?

Design, hållbarhet och expertis

Marbodal är känt för sin höga kvalitet och stilrena design, vilket gör ditt kök till ett centrum för både funktionalitet och estetik. När du väljer att byta till ett Marbodalkök investerar du inte bara i din bostad utan också i din livskvalitet. Vårt mål är att skapa ett kök där varje detalj är genomtänkt, från arbetsytor till förvaringslösningar. Så om du letar efter ett nytt kök som fokuserar på dina behov, överväg ett Marbodalkök. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt kök till ett funktionellt och vackert utrymme som du kommer att älska i många år framöver.