Värme & Kyla

Luftvärmepumpar minskar värmespillet och kan sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt. De kan även förbättra din inomhusmiljö genom att aktivt rena och avfukta luften. Vi har luftvärmepumpar med inbyggd wifi, så du kan övervaka och styra din luftvärmepump direkt från mobiltelefonen. På så vis kan du ha full koll på din inomhustemperatur, var du än befinner dig. Väldigt praktiskt för att till exempel se till att fritidshuset har en behaglig temperatur när du anländer. Hos oss hittar du luftvärmepumpar som passar allt från villan till fritidshuset och större lokaler. Vi gör kostnadsfria hembesök.


OBS! Tänk på att luftvärmepumpar måste enligt lag installeras av kylcertifierat företag och installatör med personligt kylcertifikat. För information se incert.se samt alltomfgas.se

Antenn & Parabol

Vi installerar antenner och paraboler


Våra montörer är CANT-auktoriserade och vi installerar antenner och paraboler samt kan utföra alla installationer med högsta behörighet. Vi utför bland annat ny montering, service och underhåll av: Terresta antenner Parabolantenner Centralantennsystem/Kabel-TV 3/4G mobilantenner Vi optimerar ert TV mottagningssystem med avancerade instrument och säkerställer att du får en störningsfri TV upplevelse oavsett årstid, väder & vind! Vi har över 25 års erfarenhet av nyinstallation, service & underhåll av alla typer av TV system. Oavsett om installationen avser en bostadsrättsförening med stor central-TV anläggning, företag eller privatperson med egen antenn eller parabol, så står våra erfarna tekniker redo att åtgärda problemen eller hjälpa er att installera ett nytt modernt, digitalt TV-system.

Inbyggnadsljud

Med högtalarna infällda i taket eller väggen så får du en väldigt diskret lösning. Där högtalarna sitter utanför ditt vanliga synfält, och om inget spelas på dem kommer varken du eller dina gäster att tänka på dem över huvud taget. Vi försöker alltid att arbeta nära er som kund för att skapa oss en tydlig bild av ert behov.

Mobilförstärkning

Mobilförstärkning när du har dålig mobiltäckning

Mobilförstärkning är lösningen om du som många andra har problem där du bor eller jobbar, med dålig mobiltäckning? Var bara lugn för hjälpen är nära. Vi på Kallbergs installerar 3-4G repeater d.v.s signal förstärkning vid dålig mobiltäckning hemma eller på kontoret? Vi jobbar med samtliga operatörer i området av Stenungsund, Kungälv, Orust, Tjörn, Uddevalla samt hela vägen upp t.o.m. Strömstad. En 3-4G-repeater är en 2-vägs aktiv signalförstärkare för mobiltelefoni och mobilt bredband.

Underhållsservice luftvärmepump

Genom att beställa service med jämna mellanrum ser du till att din luft-luftvärmepump bibehåller sin höga effekt, och på så vis maximerar du din besparing.

Varför service till luft-luftvärmepumpen?

  • OPTIMERA effektiviteten och värmeeffekten!
  • SÄKRA största möjliga besparing!
  • FÖRVISSA dig om att pumpen är i gott skick!
  • FÖREBYGG mögelbildning!
  • FÖRLÄNG pumpens livslängd!

Även om du regelbundet rengör pumpens dammfilter så fastnar mikrofetter och dammpartiklar och bränner fast på innedelens förångarbatteri samt lameller.