Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg 0 kr

robomow2.jpg

robomow3.jpg

Robotgräsklippare i Stenungsund

Med en Robomow robotgräsklippare slipper du jobbet med att klippa gräset i tid och otid.
Allt du behöver göra är att själv välja hur högt du vill ha din gräsmatta så ordnar Robomow resten. Stor klippbredd sparar tid och då den är eldriven är det en fördel också vad gäller strömförbrukningen. Fördelarna med en robotgräsklippare är att Bioklipp funktionen faktiskt förbättrar din gräsmatta och att klippet komposteras i själva mattan vilket både ger näring och dessutom motverkar ogräs och mossa.

Robotgräsklippare från Robomow har en eller två stycken rejäla solida klingor/knivar istället för rakblad, de kan mala ner både gräs men även kvistar och grenar.
Kallbergs i Stenungsund är en av de större Robomow återförsäljarna i Sverige. Vi är auktoriserade för service och installation av robotgräsklippare där vi ger dig snabb support och service till dig i området av Kungälv, Stenungsund, Tjörn, Orust och Uddevalla med egen serviceverkstad i Stenungsund.

Robomow app för iPhone, iPad och Android.

Vissa modeller är utrustade med GSM-funktion så du kan få push-notis direkt i din mobil för att hålla koll på din klippare utan att behöva vara i närheten.
Med Robomow appen kan du enkelt sköta programmering av din robot gräsklippare. Här kan du dessutom få ytterligare information eller få feedback i realtid om din klippare skulle ha blivit stulen.
Oavsett du valt en Robomow för dess förbättrande egenskaper för din gräsmatta eller om du helt enkelt bara vill ligga en stund i hängmattan och slippa grovgörat med att själv klippa så är en robotgräsklippare från Robomow alltid det rätta valet.

Vi installerar din robotgräsklippare.

Kallbergs i Stenungsund har jobbat med robotgräsklippare i många år. Våra välutbildade montörer kan hjälpa dig med installationen av din Robomow.
Vi ger dig en genomgång på plats där du lär dig funktioner som exempelvis:
- Barnsäkring som förhindrar att barn startar klipparen.
- Låsning och larm vi Pin-kod
Vi kan även hjälpa dig med service och underhåll om exempelvis knivar behövs bytas ut och till och med vinterförvara din Robomow.
Oavsett vad du har för behov kan du med fördel höra av dig till oss på Kallbergs när det är dags att se på robotgräsklippare från Robomow.

Visa alla produkter