Mobilförstärkning

Mobilförstärkning är lösningen om du som många andra har problem där du bor eller jobbar, med dålig mobiltäckning? Var bara lugn för hjälpen är nära. Vi på Kallbergs installerar 3-4G repeater d.v.s signal förstärkning vid dålig mobiltäckning hemma eller på kontoret? Vi jobbar med samtliga operatörer i området av Stenungsund, Kungälv, Orust, Tjörn, Uddevalla samt hela vägen upp t.o.m. Strömstad.

En 3-4G-repeater är en 2-vägs aktiv signalförstärkare för mobiltelefoni och mobilt bredband. Repeatern sänder vidare signaler från operatörernas basstationer till mobiltelefon och övriga mobila enheter inomhus. Vi har kompetensen att anpassar din lösning från de svenska operatörernas krav:Telenor, Tre och Telia/Tele2.

Den vanligaste orsaken till att signalstyrkan är dålig kan ofta för företag vara att man har plåtväggar som stör ut signalen. Även 3 glas fönster påverkar såväl som att geografin begränsar dina möjligheter till bra mobiltäckning.

En 3/4G signalförstärkare för dålig mobiltäckning kräver tillstånd

Vi mäter upp signalstyrkan och gör därefter en bedömning om du kan få en förbättrad mottagning. Våra tekniker rekommenderar därefter vilken signalförstärkare du behöver. Självklart får du en offert för vad kostnaden blir för montering av yttre och inre antenner och hela repeater systemet på plats! Vi samarbetar bl.a med Mobile Partners och Televes och vill du läsa mer ingående om de produkter vi säljer och inte minst tekniken bakom en lyckad installation kan du klicka dig vidare på länkarna.

Du måste ha ett skriftligt godkännande från din nätoperatör för att få installera och använda en signalförstärkare. Det är ditt ansvar att så sker smen vi hjälper dig med att en sådan tillståndsansökan blir gjord på rätt sätt. Tillståndsgivare är PTS (Post och Telestyrelsen).

Dålig mobiltäckning begränsar ofta företags möjligheter att sälja sina produkter och tjänster. Vi på Kallbergs har många goda referenser av 3G- repeater system installationer där företagen inte kunnat nyttja moderna mobilväxlar just på grund av dålig mobiltäckning.

Trots att mobiltäckningen i Stenungsund, Kungälv, Orust, Tjörn, Uddevalla och upp till Strömstad ständigt utvecklas så är lösningen med mobilförstärkning enda sättet att lösa problemet med dålig mobiltäckning för de allra flesta för lång tid framöver.

Så kontakta oss om du behöver förbättra din dåliga mobiltäckning hemma eller på kontoret. Välkommen till oss: Proffs på installation av 3G-repeater system för mobila enheter och mobila telefon växlar. Vi löser problem med dålig mobiltäckning!