Hej där! Du använder Internet Explorer 11 och bör byta webbläsare.

Tyvärr följer inte din webbläsare dagens webb-standarder vilket gör att funktionalitet på den här sidan kanske inte kommer fungera korrekt för dig. Men lugn, det finns många alternativ! Klicka på någon av länkarna nedan för att komma till respektive webbläsares nedladdningssida:

Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg 0 kr

Canal Digital - Prova Familjepaketet fritt i 3 månader

Hos oss på Kallbergs i Stenungsund kan du teckna ditt Canal Digital abonnemang snabbt och enkelt och ta del av Canal Digitals familjepaket. Familjepaketet är Canal Digitals mest populära kanalpaket med ett stort utbud av kvalitetskanaler. Här får du sport, film, serier och familjeunderhållning som passar både unga och gamla. Dessutom ingår playtjänsten GO.

  • Mängder av kanaler för hela familjen
  • Sveriges bästa HD-utbud med 28 HD-kanaler
  • Prova 3 månader fritt
  • Fri installation

Sport i världsklass

Fotboll, ishockey, friidrott, golf och skidåkning – med Familjepaketet ser du matcherna och mästerskapen som engagerar. På Eurosport 2 HD följer du bland annat europeisk toppfotboll från Bundesliga och Europa League.

Alla barnens favoriter

Med Familjepaketet får du ett brett utbud av film och tecknat för barn i alla åldrar. Förutom den populära Barnkanalen hittar du även nya favoriter, så som Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Cartoon Network och Boomerang.

Dokumentärer som fängslar

Hissnande naturprogram eller spännande historiska dokumentärer – i Familjepaketet finns något för alla. Många av våra natur- och faktakanaler visas dessutom i knivskarp HD.

Canal Digital GO

GO är namnet på Canal Digitals playtjänst och ingår för alla våra kunder. Med GO kan du hyra film och se dina favoritprogram när det passar dig – antingen på tv:n eller i din dator.

Kom in till oss på Kallbergs i Stenungsund, så berättar vi mer om Canal Digital.


Kanaler som ingår


Jag vill veta mer!

För & Efternamn *
Telefonnummer *
E-postadress
Hur många Digitalboxar/moduler behöver du?
Har du Parabol nu?


Fritext
Något du vill tillägga? Skriv här!