Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg 0 kr

Vi på Kallbergs installerar 3/4G repeater – signal förstärkning vid dålig mobiltäckning hemma eller på kontoret?

Mobilförstärkning när du har dålig mobiltäckning

Mobilförstärkning är lösningen om du som många andra har problem där du bor eller jobbar, med dålig mobiltäckning? Var bara lugn för hjälpen är nära. Vi på Kallbergs installerar 3G repeater d.v.s signal förstärkning vid dålig mobiltäckning hemma eller på kontoret? Vi jobbar med samtliga operatörer i området av Stenungsund, Kungälv, Orust, Tjörn, Uddevalla samt hela vägen upp t.o.m. Strömstad. En 3/4G-repeater är en 2-vägs aktiv signalförstärkare för mobiltelefoni och mobilt bredband. Repeatern sänder vidare signaler från operatörernas basstationer till mobiltelefon och övriga mobila enheter inomhus. Vi har kompetensen att anpassar din lösning från de svenska operatörernas krav:Telenor, Tre och Telia/Tele2. Den vanligaste orsaken till att signalstyrkan är dålig kan ofta för företag vara att man har plåtväggar som stör ut signalen. Även 3 glas fönster påverkar såväl som att geografin begränsar dina möjligheter till bra mobiltäckning.

text.jpg

En 3/4G signalförstärkare för dålig mobiltäckning kräver tillstånd. Vi på Kallbergs mäter upp signalstyrkan och gör därefter en bedömning om du kan få en förbättrad mottagning. Våra tekniker rekommenderar därefter vilken signalförstärkare du behöver. Självklart får du en offert för vad kostnaden blir för montering av yttre och inre antenner och hela repeater systemet på plats! Vi samarbetar bl.a med Mobile Partners och Macab och vill du läsa mer ingående om de produkter vi
säljer och inte minst tekniken bakom en lyckad installation kan du klicka dig vidare på länkarna.
Du måste ha ett skriftligt godkännande från din nätoperatör för att få installera och använda en signalförstärkare. Det är ditt ansvar att så sker men vi på Kallbergs hjälper dig med att en sådan tillståndsansökanblir gjord på rätt sätt. Tillståndsgivare är PTS (Post och Telestyrelsen).

Dålig mobiltäckning begränsar ofta företags möjligheter att sälja sina produkter och tjänster. Vi på Kallbergs har många goda referenser av 3/4G- repeater system installationer där företagen inte kunnat nyttja moderna mobilväxlar just på grund av dålig mobiltäckning. Trots att mobiltäckningen i Stenungsund, Kungälv, Orust, Tjörn, Uddevalla och upp till Strömstad ständigt utvecklas så är lösningen med mobilförstärkning enda sättet att lösa problemet med dålig mobiltäckning
för de allra flesta för lång tid framöver.

Så kontakta oss om du behöver förbättra din dåliga mobiltäckning
hemma eller på kontoret.

Välkommen till Kallbergs: Proffs på installation av 3/4G-repeater system för mobila enheter och mobila telefon växlar. Vi löser problem med dålig mobiltäckning!

Vill du ha mer information?

patrik_kristiansen2.png

Patrik Kristiansen, Installatör

Patrik är en av våra installationstekniker som kan montera det mesta inom TV, fiber, 3G-repeatersystem, 4G antenner och paraboler.

Telefon: 0303-23 31 41
E-post:

Låt oss kontakta dig!