Electrolux EXP12HN1W6
Electrolux EXP12HN1W6

Electrolux EXP12HN1W6

5 990,00 kr

(inkl. moms)

Leveranstid 2-4 vardagar
Finns i butik

Svalka i hettan. Värme i kylan

Det finns inget som en trevlig solig dag, så länge temperaturen inomhus inte blir olidligt varm. Denna flyttbara ChillFlex Plus hjälper dig att besegra värmen var du än befinner dig och håller rummet skönt och svalt, från köket till sovrummet. Det är komfort när den är som mest flexibel!

Tyst, effektiv och energisnål luftkonditionering

Den här luftkonditioneringen har ny teknik som gör det möjligt för produkten att gå mycket effektivt samtidigt som lägsta möjliga energimängd förbrukas. Som en bonus resulterar denna låga, jämna energiförbrukning även i lågt driftsljud.

Flyttbar för maximal flexibilitet i olika rum

Denna bärbara luftkonditionering har dubbla funktioner som ger dig maximal flexibilitet att hålla hemmaklimatet komfortabelt. Den kyler inte bara ner luften i rummet heta dagar, den kan även värma upp luften när det börjar bli kallt ute.

En bärbar luftkylare som även renar

Luftkvaliteten är lika viktig för komforten som lufttemperaturen. Håll den fräsch med denna bärbara luftkonditionering. Den har dubbla lager nät och fina filter som inte bara avlägsnar stora partiklar från luften innan den släpps in i rummet, utan även finare dammpartiklar.

Din perfekta temperatur bibehålls automatiskt

En luftkonditionering som automatiskt övervakar och bibehåller vald rumstemperatur? Vad mer kan du begära? I auto-läge använder produkten automatiskt kylning eller uppvärmning - beroende på vad som krävs för att du alltid ska ha din egna favorit-temperatur.

9000_EXP12HN1W6

Datablad

Kategorityp
Portabel Ac