Bosch SMU46FW01S
  • Bosch SMU46FW01S

Bosch SMU46FW01S

7 995,00 kr
Inkl. moms
  • Zeolith-torkning – perfekt torkresultat även på plast
  • SuperSilence ger låg ljudnivå på 44 dB
  • Skonsam glasbehandling med Glas 40 °C-program
Kvantitet
Ej i Lager - Kontakta oss för leveranstid

Bor du inom Stenungsund, Tjörn & Orust?

Då finns möjligheten att få dina produkter Installerade & monterade.
Vi erbjuder även bortforsling av dina gamla produkter.
Kontakta oss på 0303 - 651 50 eller maila kundtjanst@kallbergs.nu så berättar vi mer.

läs mer om våra tjänster

Rymlig, tyst och energieffektiv diskmaskin

SMU46FW01S från Bosch är en tyst diskmaskin som minimerar vatten- och energiförbrukning utan att kompromissa med resultatet. Den har plats för 14 standardkuvert med justerbara korgar och lämpar sig därmed för ett större hushåll.

Tyst och hygienisk
HygienPlus ger dig en hög standard för hygienisk rengöring. Eftersom maskinen håller en temperaturnivå på upp till 70 °C i ca 10 minuter under sköljningen försvinner resterande bakterier vid diskning. Maskinen är även konstruerad med elektroniskt drivna funktioner för att reducera ljudnivån under drift.

Skonsam disk av glas
Nu behöver du inte längre handdiska dina ömtåliga glas. Det nya glas 40 °-programmet är skonsamt med optimalt torkresultat och strålande glans. Det genom att sänka disktemperaturen, justera spolglanstemperaturen och förlänga torktiden. 

Snabb när det behövs
Med ett enkelt knapptryck kortas disktiden kortas ner med upp till 66 % utan att tumma på diskresultatet. Aktivera VarioSpeed Plus när det måste gå extra snabbt, till exempel vid stora familjemiddagar eller fester. Diskar extra snabbt helt enkelt.

Mängdsensor 
LoadSensor-funktionen använder en rotationsgivare som mäter upp lastvikten genom att läsa av vattennivån. Till exempel kräver mindre last mindre vatten för sköljning, så mindre vatten tillsätts, medan vid full belastning ges mer vatten för optimal blötläggning. På så vis används inga resurser utöver de som behövs. De automatiska programmen och vattensensorn ser även de till att vatten- och energiförbrukning hålls på en låg nivå.

Bosch
1425_4242005097432

Datablad

Energiklass
A+++
Garanti, Månader
4242005097432
Antal kuvert
14
Invändig belysning
Nej
Färg
Vit